متخصص تغذیه باشگاه رئال مادرید دیدگاه خود درباره تغذیه صحیح ورزشکاران حرفه‌ای را منتشر کرد.

به گزارش Hala Madrid و به نقل از فارس، کارلو آنچلوتی با به کار گرفتن برخی از کارشناسان و تکنیک‌هایی که همکارانش در آزمایشگاه میلان به کار می‌بردند، در تلاش برای پیشرفت رئال مادرید به مشهور کردن فرانچسکو آلوادی، متخصص تغذیه ورزشی روی آورد.

آلوادی، زیست‌ شیمیدان به همراه همکار میلانی‌اش آلبرتو دولچی ساختار اساسی یک برنامه غذایی برای یک تیم ورزشی حرفه‌ای مثل قهرمان اروپا را در اختیار روزنامه‌های اسپانیایی قرار داد.

وی فاش کرد: طبیعتا باید مصرف کربوهیدرات بین ۵۰-۵۵ درصد، پروتئین به میزان ۲۵-۳۰ درصد و چربی نیز به مقدار ۲۰-۲۵ درصد به شکل روغن زیتون و سایر منابع روغنی باشد. این ترکیب به موتور ورزشکاران اجازه حرکت می‌دهد.

آلوادی توضیح داد که این درصدها می‌تواند بر اساس طبیعت برنامه‌های تمرینی یک ورزشکار تغییر کند و افزود: وقتی تأکید زیادی روی بازی‌های قدرتی باشد، به پروتئین بیشتری به شکل گوشت و ماهی نیاز دارید. وقتی تمرینات هوازی بیشتری انجام می‌شود، به کربوهیدرات بیشتری برای مثال پاستا، برنج و غلات نیاز دارید.

متخصصان تغذیه در برنابئو و والدبباس شرایط بدنی هر بازیکنی را زیر نظر دارند و با جزئیات دقیق برنامه رژیم غذایی آنها را بررسی می‌کنند. با این حال همیشه برای پیشرفت آزادی عملی وجود دارد که می‌تواند تفاوت‌های زیادی ایجاد کند.

آنچلوتی علاوه بر اعتقادی که بر تغذیه صحیح دارد، یکی از طرفداران پیشگیری از خطر و افزایش حجم کاری است. برای مثال وی فصل گذشته دست به چرخش زیادی در ترکیب تیم می‌زد و این راهکاری بود که متخصصانی که همیشه بر اهمیت استراحت بازیکنان تأکید می‌کنند، او را به آن تشویق می‌کردند.